Wednesday, March 23, 2011

roti telur..nasik minyak and my tea 'o'..


 Pagi tadi sebelom pegi keje singgah ATM jap .. malam tadi dapat mesej my brader kat KL nak pinjam duit .. tepakse la pegi ATM jap pagi tadi menunaikan tanggungjawab sebagai seorang adik ..

 Pastu tetibe jer perut ni berkeroncong .. rase lapar semacam ..macam macam lagu dimainkan .. so, ajak budak selamber singgah kedai jap beli bekpes ..

 Haa .. ari ni kami beli spesel siket for our bekpes (takde la spesel sgt , but disebabkan susah nak carik roti telur yang sedap skang , so ia nye menjadi salah satu makanan spesel bagi kami .. hehehe ) akak kedai tu memang terer .. die bikin roti canai telur betol2 mengikut selera kami .. so maveless ..

 ni for our bekpes pagi ni

pastu aqu tapau nasik minyak ayam merah satu bungkus .. pandai akak ni masak .. tiap2 pagi aqu mesti order nasik minyak ayam merah dye .. hehe ..law korang x pecaye , korang tanye la akak tu sendiri ..tiap2 pagi mesti muka aqu tersembol kat depan kedai die ..keh3...


Ha .. pastu minuman lak .. cam bese la ..kitorang minum tea o spesel kami bikin sendiri ..haha .. nak try, jom ler kawan kawan...


berselera sekali bekpes roti canai telur pagi ni .. rase cam tak cukup satu .. tapi tak boleh tibai banyak banyak ..kolestrol tinggi .. nanti makin chubby lak i.. 



Thanks To reading Diz...

0 comments:

Post a Comment