Friday, March 18, 2011

urusan tertunda..



    Sebulan lepas sijil2 aqu sume nye dah ilang .. kene curik dek penyangak yang tak btauliah time aqu p toilet ngan kwn baek aku , Gurlz90 .. malang tol naseb aqu .. abes sume sijil2 n pakaian aqu ilang ..1 beg dikebas .. penyamun yang bahlul lagi tolol .. agak nye dye nk wat pe yek ngan sijil2 n pakaian aqu tu sumer ...?? sampai skang aqu memikrkan jawapan nyer.. BUNTU...!!!!

     Kan dah tak pasal2 nyusahkan aqu .. tpakse aq g wat salinan balik kat kementerian peperiksaan malaysia nun ... wo ... banyak keje wo ... mmg nyusahkan btol la .. skg , nak carik keje pown dah susah coz sume sijil2 aq dah ilang .. dh tak der plihan laen slaen pegi wat salinan sijil2 tu sumer .. adoi ..nie pown nak kena guna duit lagi  .. aqu dapat infomation RM10 tuk satu salinan sijil ..
 

  Mende ni dah sebulan blalu p aqu lom setelkan agi poblem aq nih .. lagi lame aqu tangguh , lagi lambat aqu ley dapatkan balik sijil2 aqu .. bukan tu jer , aqu pown tepakse g skola lame aqu tok dapatkan balik sijil berenti skola aqu .. ari tu aqu tanye mak sedare aqu die cakap kena buat kat sekolah lame and dikenakan bayaran RM5 .. mak ai .. susah gler ble sijil2 kite sume nye ilang yek ..so korunk2 sume aty aty la .. jage sijil korunk elok2 .. nanti law ilang mmg susah .. jadi cam aqu nie ar ..
               


Thanks To reading Diz...

0 comments:

Post a Comment