Wednesday, April 6, 2011

aku buat nie bila keboringan melanda...

Adoi..ari yang memborinkan dan membosankan..
jadual baru keje aku masuk kul 11 PM abes kul 7.00 PM..
ayark..dah boring ngan keje aku skang nie..
duk jer mengadap pc tanpa pape keje membuatkan aku very very boring..
dah tataw nak wat pe lagi..fesbuk..tagged..laman laman sosial yang lain dah boring aku jelajah..
huhhhh..boring bersosial, aku download citer lak..
jemu download citer, aku download lagu..
boring download lagu, aku cari pic pic pakwe ensem lam google..
hahahaha..tu la keje aku bile keboringan melanda di tempat keje..
da tataw nak wat pe lagi..betul btul takde idea..
law ade pakwe pakwe ensem kat tempat keje nie ley gak ngorat..
uwwaaaaaa... ( 4 fun jew ) hikhikhik..

da tataw nak wat pe lagi..aku edit pic je la gune software online .. 
aku boring .. and aku bukak web nie, aku edit pape yang aku nak edit..
kuikui..merapu tak tentu hala je taw aku nie..ntah pape dah..wawuawaa~~~..
aku dah tataw nak cam ner lagi..

nie la hasil nye bile keboringan melanda diri aku..
pic pic nie aku edit sendiri and  secare giler giler jer.. 
edit dalam kemalasan .. lagipun aku bukan terer sangat bab edit mengedit nie.. 
pic pic nie aku edit mase mula mula aku blaja mengedit pic gune software tu ..
huhuhuhu.. cam bangang jew :)


nie time aku kat masjid kristal ngan kawan-kawan.. tengs ye encik yang rajin nak snap pic..

nie pic time nak siap g kenduri sambut menantu kawan aku..



Nie kat masjid kristal lagikk!!

kenangan kat masjid kristal..nie first time aku kua pakai jubah..wkwkwkw

Pic nie koya jew lebey...

yang nie pown pose koya jew..wkwkwkw

pic same tapi edit nye lain lain..ntah paper..

aku nak jadik ustazah daa..ustazah ina and ilah..wkwkwkkw

Di suatu petang yang hening...

photographer yg kreatif and inovatif..



ustazah Zalina and Razilah..Cute kan.. ( cheewahhh.. perasan kuda tol laarh..)


tataw pe daa pose..kuikuikui~~

Friendship forever la konon nyer..

Kenangan Dinner IT Sem 3/10..

My Myvi..Cisss cissss cisssssssssss


ngan cik effa..


heheheh..nie jew la setakat nie..dah banyak aku edit tapi..
ntah pape..aku pown ta taw
pe yang aku merepek nih..waaaaa...ciannnn..


Thanks To reading Diz...

2 comments:

  1. sgt cantek gambar2 cni.. thumbs Up!!
    :)

    ReplyDelete
  2. bile keboringan melanda..camnie la..huhuhuhu..xder bakat nak mengedit pic nie..

    ReplyDelete