Saturday, April 2, 2011

aku kehilangan lagi...


weee..
td time aq syokz syokz sendiri edit pic
tibe tibe dapat satu msg dr nom 014-*******
aq amik enset...tgk sape yg msg..
nom yg tak dikenali..
dengan semagat aq bace msg tu..


Uwwaaaaa..
sedey bangat..upe upe nyew adik aq yg sms aq..
mengatakan bahawa enset kesayangan aq (konon nye la)
dah hilang..
bengang giler rase nyer..kalo korang, korang rase bengang tak..
tapi nasib baik la bukan aq yg beli enset tuh..
enset tu merupakan hadiah hari jadi aku yg ke-22..

sedey kan..
hadiah bufday hilang..
hadiah yg same 4 bufday aq yg ke -21 jugak hilang 2 taun lepas..
enset yg same gak..Sony ericsson w901 i..
camne yerk..and naper...
maybe aq tak diizinkan and dibenarkan pakai enset sony kowt..
huhuhu..
ok law camtu bufday aq taun ni aq nak enset yg lagi canggih..
tp tak nak sony dah..
nak Nokia jew..
sony tak selamat tuk aq..


ish..sedey nyer..tekilan aser hati..
dah la pic pic aq banyak lam tu..
nom fon kawan kawan pown banyak..
yg paling penting next week aq mesti pegi celcom
tuk wat simcard baru 4 menggantikan simcard aq yg hilang
sekali ngan enset aq tu..
banyak nye keje..

sijil yg hilang 2 bulan lepas pown aq tak g wat lg
dh hilang mende lain lak..
adoii...
saba je la ati..satu demi satu dugaan dan cabaran 
yg perlu aq tempuhi..
hukhukhuk..

sungguh..
aq tak merase mane kehilangan nie coz
aq dah kehilangan sesuatu yg bg aq amat penting gak la
lam idup iaitu kehilangan insan yg paling aq sayangi selain mak ayah aq
and adik adik, abang serta my biggest family..
tak pe la..nie ruangan aq..so sesuke ati aq la nak taip pe kat sini..
nak merapu pe pown kat sini..who care, rite..??
hehehe..

Huhuhu..
aq tenga pikir camne la nak contact kawan kawan aq
yerk..nom fon sume lam fon tu..
simcard baru pown lambat agi nak pegi wat..
bukan telalu busy tapi ntah la..
takde mood sangat nak pegi kuala terengganu skang
sejak sejak aq kehilangan die..
masuk jew banda kuala terengganu aq mesti
pikirkan die.
insan yg sgt aq syg..

tak pe lah..
aq pecaye and aq yakin..kenangan kenangan tu sume akan
hilang ditelan waktu..
aq tak selama nye bodoh nak ingat and pikirkan die kan..
sedangkan die lagi bahagia ngan wife die kat sane..
uwwaaa..
bia je la die bahagia dengan care die
and aq dengan careku..
InsyaAllah..law jodoh tak ke mane kan..
tp..nak ke aq ade jodoh ngan org tu?
ishk...mintak jauh la..
die bukan laki baik pown nak wat laki..berfoya foya je kejenye..
tu bukan calon suami yg baik..
huhuhu..
sabo je la Rohani ye dapat suami camtu..

urm..ari dah malam..dah nak masuk maghrib dah pown..
so, aq nak stop dulu la kat sini..
2 ari lagi aq masuk menaip lagi..
nak tenangkan pikiran and cari idea banyak banyak dulu..
k
adiozzz..


               

               


Thanks To reading Diz...

0 comments:

Post a Comment