Friday, April 1, 2011

Aqu bukan si bodoh yang selama nya akan bodoh dan diperbodohkan..


Huhu..
Syok baca entry best yang membuka hati dan minda aqu nie...
lepas aq baca entri entri si gadis nie aq dah bukak mata and minda aq ..uwwwaa..
aq tataw pe yang aq karutkan kat dalam nih.. 
tp pe yg aq taw aq tak kan selama nye menjadi bodoh menangisi insan yang
ta penah nak menghargai aq selame nie .. thanqs Amira
i Like ur entri ..

Dah puas aq nangis and aq pikir.
so skang aq dah lega .. hua3...
aq dah ley campak die jauh jauh dari idup aq .. 
tengok la nanti sape yg lebey bejaye and maju yerk..
kekeke
ntah pape dah post aq nie ..

Tataw nak taip pe agi kat sini..
tp yg pasti .. yakin dan pasti ( nyanyi versi lagu iris)
die bukan milik ku..

aq ta syg die .. aq ta ske die ..
aq nak hidup bahagia pas nie ..
prinsip aq yang kuat dan tegar :
Aq ta kan kapel lg pas nie ..
law btol2 nak, trus je masuk minang
and terus kawen..

sungguh..
becinta lepas kawen lg manis dan bahagia..
thanks God..
i will let him go..
far from my heart and my life

my hepi life..




Tenqiu..




               






Thanks To reading Diz...

0 comments:

Post a Comment