Monday, April 11, 2011

Betul Atau Tak ... Sungguh Aku Tak Pasti..


Saat beganti minit
minit berganti jam
jam berganti hari
hari berganti minggu..
minggu berganti bulan
opppsss
belom sampai sebulan lagi
offer yang aku time tu

Skang aku kena buat keputusan
aku tak taw samada keputusan 
aku nie betul atau salah

Bile pikir mase depan aku
aku patut time tawaran tu
aku yakin dan pasti kehidupan aku nanti
pasti akan lebih baik bile aku 
time keje tu

Tapi bila dipikir pikirkan balik..
takut lak rase nyer
duk kat KL
aku nie bukan nye betol sangat..
takut gak terpengaruh dengan budaya kat sana
memandangkan aku nie seorang yang cepat terpengaruh

Belom lagi pegi KL
kat Ganu pun aku dah hidup secara bebas
sampai sana nanti tataw la aku camner
bukan pe
bukan aku ta biasa ngan KL
bukan aku tak biasa hidup berjauhan ngan family
bukannye aku seorang yang anti sosial
yang langsung tataw erti bersosial
tapi aku ta nak terjebak lagi ngan gejala sosial coz skang
aku dah berubah jadi perempuan baik..
eheheeeeeeee
baik ke aku..???

Adoi
aku betul betul buntu skang
aku tataw mane satu keputusan yang betul betul tepat
bagi diri aku

Aku sayang nak tinggal my bigger family kat sini
family aku
family angkat aku skang
family angkat aku yang besar
sayang betul nak tinggalkan diorang
belum sempat nak sebatikan diri ngan alam kat sini
aku lak tepakse meninggalkan
mereka mereka yang aku sayang nie
yang amat bermakna dalam hidup
aku selepas aku kehilangan si dia
sayang sangatttttt

Sayang nak tinggal komputer komputer nie
sayang nak tinggal laluan hari hari ku
sayang nak tinggal adik adik nakal
kat pusat siber nie
and yang paling penting
sayang nak tinggal my bezfren nie

iskh3...
sayang sume nye
tibe tibe aser nak nangis lak




Sesungguhnya setiap keputusan memerlukan pengorbanan..:p



Thanks To reading Diz...

0 comments:

Post a Comment