Thursday, April 14, 2011

Di Kala Aku Keboringan..

Time aku boring aku rase aku nak menaip je atas papan kekunci pc kat tempat keje nie..menekan key key yang ader..sesekali melayangkan tetikus yang setia bersama keyboard nye..hehehe..apekah aku..sudah terlebihkah..??


Di kala kesunyian
hatiku menjerit sepi..pilu..perit..pedih
biler ditambah pula dengan bergemanya suara
Nurul dengan "Kerana Terluka" nya kat corong pemain DVD
kat tepi telinga aku yang memekak je dari tadi
menambahkan lagi kesedihan dan kepedihan hati aku ini

Warggghhhhh
semakin sengsara ati aku
semakin pilu and then ruangan jiwa terluka nie la yang jadi mangsanya
sungguh aku pilu
melayan suara Nurul yang begitu gemersik menambah sebak dan hiba
di hati

Hahahah
aku pun ta taw nak taip ape
so aku taip je la pape yang bersarang dalam otak dan minda aku nie..
jiwa terluka aku semakin luka dan kian parah
like lagu "Kian" Mawi yang penah
glemer satu mase dulu..
dulu la..

Wooo
aku nie muke jer nampak ganazz
tapi dalam ati ader taman wooo..
taman astakona lagi
siap ader muzikal lagi
wkwkwkw
apekah aku mengarut melulu lulu membabi buta nie
apekah ini satu petanda bahawe aku skang
berada dalam zon kepuasan dan keboringan tahap maksima..???

No No No
bukan aku nak macam nie
bukan aku sengaje nak menyusahkan diri aku dan kamu
tapi aku terlalu boring hari ni
keje tapi memboringkan
ari ari keje online online online
adoi..nasib badan la yea dapat keje camnie

Bukan aku ta suke
aku suke keje camnie tapi
law ari ari camnie maka ta taw la pe akan jadi satu mase nanti
boley jadi kurang siuman law terus terusan camnie

Tapi..
da ta lame da aku kat sini
nanti bile aku mule keje baru mesti
aku dah ta de mase nak wat keje keje nie lagi
yea la kan,
da jadi PA or Personal Asisstant
mesti teramat bz kejenye
kene ikut Bos ke sane ke mari
nanti da ta ley la aku nak merapu melalut merepek lagi
kat Ruangan Jiwa Luka
yang ntah pape dah nie..


Urm
nanti mesti miss a lot time time camnie kan
time time keboringan yang jarang orang dapat nie
dengan keje baru kat kotaraya yang besar tu mesti teramatlah susah dan payah
tuk aku merasa dan menikmati keboringan yang melampau seperti skang nih
nanti..
mesti aku rindu sangat sangat nak berade ats kerusi nie
mengadap pc yang bernombor PC-09 nie
hahahaha
damn ! aku suda parah
melalut sampai tahap entah pape
nyaris masuk wad ICU

Oke la
sebelum aku dirembat masuk ke wad giler oleh pihak yang berkenaan
aku rase baik aku undur diri dulu
dari meneruskan taipan pada ruangan jiwa luka
yang ntah pape nie..

Oke ! Adiozzzz..


Thanks To reading Diz...

0 comments:

Post a Comment