Saturday, April 30, 2011

Malam Yang Bakal Menjadi Satu Memori Yang TerheBat..


Eeeee
sungguh ta sabar nak tunggu malam nie
harap harap sume yang terjadi seperti yang diimpikan
harap harap sume nya akan berjalan dengan lancar dan sempurna

Sungguh
nenek betul betul tak sabar nak menanti saat dan waktu nie
malam yang bakal menjadi sejarah dalam hidup nenek yang ta berape nak muda nie

Hehehe
^
^
^
^
^
^


Saspen..??
tak de pape la..
ta de pape pun yang akan berlaku malam nie

Juz nak wat sedikit bbq party je kat pantai di daerah setiu
dekat ngan umah bezfren nenek..

Party nie sempena bufday adik bezfren nenek yang ke-8
dan jugak party tuk family

Pe yang best malam nie kitorang akan bermalam di tepi pantai
ala ala berkhemah la
best nye..
dah lame nenek ta rase suasana berkhemah
tentu seronok..
hehehe
sungguh tak sabar..



Harap harap pe yang dirancangkan menjadi la
dan
nenek sangat berharap agar orang yang nenek undang
dapat hadir malam nie

Semuanya lebih bermakna dan bererti dengan kehadiran die
my bezfren forever
hehehe


Hope semua berjalan dengan lancar dan sempurna..Amin..


Thanks To reading Diz...

3 comments:

  1. memang seronok sangat sangat..lokasi yang strategik..belah kanan pantai..belah kiri muara sungai..

    ReplyDelete