Thursday, April 7, 2011

Stacy dan Akim jahat..??


Ha...
sape tak kenal ngan 2 bintang nie kan..
stars nie kua dari rancangan realiti TV terbitan Astro..
tak lain dan tak bukan 
rancangan AF atau lebih dikenali
dengan Akademi Fantasia
( walopun sume dah taw, tapi aku saje nak ulang lagi coz aku berada
dalam zon keboringan yang amat melampau mase nie )
ekekekeke..jgn mare na..
nanti kena jual lak..

Entri nie bukan nak citer / gossip sal 2 artis nie pown..
tapi sekadar menghilangkan keboringan
aku jer..aku tataw nak post per kali nie
so aku tulis je la pape yang aku nak tulis kat dalam nie haa..

Entri nie sebenarnye nak mengepost lirik lagu jew..
hikhikhik..
lirik lagu best Stacy and Akim la..

Nie ha lagu diorang..
tapi pape pown sebelom tu aku
nak paparkan photo photo diorang dulu..
Akim yang encem and Stacy yang gedik nih..
hehehe..
jgn mare..:)




 akim dan stacy dalam jahatnya cinta



 Akim dan Stacy dalam Cornetto Love..




Lirik Lagu Jahatnya Cinta – Akim ft Stacy

Oh jahatnya kamu
Inilah cintaku
Inilah sayangku
Inilah cinta

Terpegun ku melihat kamu
Bergetar hatiku
Terus ku datang mencuba
Adakah khayalan menjadi nyata
Aku aku
Bagai sudah terkena
Hati gembira rasa
Jahatnya kamu
Engkau engkau
Penyebabku terigau
Jiwa mula bermanja
Jahatnya cinta

Kepala kata jangan gelojoh
Hati pula kata pergi
Go baby go
Benarkah cinta itu buta
Kerna tak nampak apa selain dia

Dah terkena
Terkena demam cinta
Dah terkena
Terkena demam cinta

Aku aku
Bagai sudah terkena
Jahatnya kamu
Engkau engkau
Penyebabku terigau
Jiwa mula bermanja
Jahatnya cinta
Jahatnya cinta

haa...tu je la yang aku nak gitaw..
dah takde pape lagi yang perlu aku gitaw..
hekhekhek..
aku keboringan melampau nie..
ari ari dok ngadap komputer bikin pale aku jadi pening..
wkwkwkwkw..


Thanks To reading Diz...

0 comments:

Post a Comment