Friday, April 22, 2011

Tension Seorang Chatter Pompuan..wkwkwkw

Adoi..
macam macam ragam la orang zaman skang kan..
macam dah gile, hilang akal , sewel , kurang siuman
dan yang sewaktu dengan nye lar..

Eeeeeeekhhhhhh
bengang nye aqu
nak ym pown ta senang bile terdapatnye spesies spesies yang
ta berape nak betul macam nie

Aku taw korang pun penah alami situasi yang mcm nie kan

Situasi pertama :
Chatter chatter yang tunjuk anu die
( i mean..diorang invite webcam dan tunjuk anu die)

Iskh
memang sangat sangat tension la bile terjadi situasi lagu tu
macam la bagus sgt anu die tu
ntah ke mane la hilang maruah diri
dah sangap sangat agaknye sampaikan invite webcam dengan orang
yang ta dikenali and show their !##@$%#$% tu

Situasi kedua :
Chatter yang ajak layan sex
Iskh..
ape agak nye yg diorang pikir ye
engat ym nie tempat lepas nafsu ke
tempat cari mangsa sex..

Aku memang betul betul bengang ngan chatter
chatter yang macam tu

Situasi ketiga :
Soalan gleme chatter laki tanye chatter pompuan
"keje or study??"

 Law cakap keje, terus diorang tanye keje ape, kat mane
and bile dijawab keje bese jer terus ta layan tp law cakap keje gomen or  profesional ke
wah bukan main lagi nak mengayat sampai mintak no henfon

Itu la yang merupakan situasi situasi yang membuatkan aku
jadi bengang sangat sangat time ym

Bile terjadinye situasi situasi demikian,
aku terus report spam chatter chatter celake camtu

Very very ta suke

sedarlah wahai insan, ym bukan tempat melepaskan nafsu kalian :
ps : sabo jee lar...

 


Thanks To reading Diz...

0 comments:

Post a Comment