Tuesday, April 12, 2011

Yea..Dat's I Am..


Yea
dat's i am..
aku aser aku dah wat keputusan
yang tepat dan betul
demi mase depan aku
wkwkwwkwk


Aku dah buat keputusan tu
aku akan ikut Dr tu pegi KL
and jadik Personal Assistant die
ta salah kan
aku keje bukan menggatal
atau amek kesempatan
tuk kesenangan aku pade mase depan gak

Tuk merealisasikan my wishlist
aku pown ader wishlist gak
walaupun ta tercapai tapi ta pe la
sekurang kurang nye ade gak
hahaha

So tu je la
aku dah nekad nak kumpul duit and capai impian aku
yang selame nie terpendam jew
aku akan ke KL hujung bulan
nie and mulakan hidup
and keje baru kat sane

And
sori sangat sangat my very bezfren
coz terpakse meningglkanmu
bukan sengaje tapi terpakse
aku harap kau faham
kenapa aku amek keputusan nie oke !

Ntah pape la aku melalut nie
k la
tu je aku nak citer
tibe tibe je ta de idea lak nak 
taip pe
tadi mase duk berangan banyak sangat
wkwkwkwk


Semoga tercapai segala impian dan hajat di hati..:p



Thanks To reading Diz...

0 comments:

Post a Comment