Tuesday, May 31, 2011

Gaji..Gaji..Gaji..Nenek Nak Gaji..

Adoi...macam maner nih..dah 2 bulan tak dapat gaji..dah betoi betoi pokai dah nie..rase cam nak sumpah seranah jer majikan nenek nie..2 bulan tak bayar gaji..Ingat kami nie aper..Robot ke aper..Kuang ajo betoi..Tokei balak pown ley mampos law terus camnie..Ingat wat amal kebajikan ke aper ha..Adosh..Very very bengang nih..

Pegi keje naik moto, skang dah pokai..mane nak dapat duit nak isi minyak moto, law la minyak moto tu macam air boleh dapat kat ane mane je and boleh dapat sesuke ati je tak pe gak..Nak beli hadiah bufday mak pown tak boleh dah..Tak lame lagi bufday nenek lak..Macam mane nie...


Susah betoi lar law gaji sangkut sangkut macam nie..Nasib baik duk ngan family membe, takde la pikir sangat sal makan coz nenek makan je pe yang ader ( Yang boleh dimakan + halal Lar ).. Huhuhuhuhu..Skang wat loan ngan adik beradik jer tuk teruskan hidup..Tak lame lagi nenek nak berenti keje la walau ape pon yang berlaku...Keje, keje tapi gaji tak dapat..Ade ke camtuh..Baik g wat amal kebajikan kat mane mane pusat kebajikan..Dapat gak pahala..
Thanks To reading Diz...

1 comment:

  1. tukor keje len je nek.. keje kt kebun atuk ke..

    ReplyDelete