Thursday, April 19, 2012

Single is simple......

  Betul ke idup single lagi seronok?  Tak de sape yg amik tahu hal kiter.. Tak de sape yg nak bz body hal kite.. Kite ley wat pe jer yg kite suke n mahu.. memang betol pown walopun kdg2 tu terase kesepian.

  Pe yg best kite tak perlu nak jage hati org yg tak prnah nak hargai kite.. Syok single.. X perlu nak pikirkan perasaan org laen.. X perlu susah payah jage aty org laen sdg kn aty sndri bgitu terluka..

  Ntah.. sungguh sulit nak memikirkan status pe yg lg bagus tuk diri sndri.. Tapi bg aku kawen lagi sonok kot.. X perlu de syak wasangka lg dlm perhubungan .. Tiap mase dah dye de dpan kte n kte ade di sisi dye.. X perlu nak pikir bkn2 lg sal dye n dye pown xde sbb nak pkir bkn2 sal kte..

  Mmg sgt2 ssh jge aty n prasaan org .. Kte nsihat dye ckp kte mrh, bleter.. Kalo kte diam je wat xtaw, ckp kte x syg la, dah de org laen la.. Pe sbnrnye yg dye pkirkn n mahukan kte pown xtaw.. Lme2 bley jd sewel..


  Iskh.. Ssh btol.. Tension pown ade.. Tido lg bgus..
Thanks To reading Diz...

0 comments:

Post a Comment