Monday, December 3, 2012

Mula bloger lagi..Kononnye La kan..Wukakaka

HAi olss..

Da Lame btol tak update blog.. Bukan la bz sgt tapi takde idea + kemalasan melanda diri.. Ari nie plak aku mula merajinkan diri membuka lagi ruangan ini dan cuba mencoret sesuatu untuk ruangan yang dah lama terbiar nie.. Rase nye kalo laman rumah terbiar sangat lame camnie dah naik semak dah.. Huhuhu..

Urm..pe yek aku nak coret..idea takde...kepala pun tengah pening..ntah la nape..sejak pagi rase hanyut je kepala nie..engatkan sebab perut kosong..tp td dah pekena roti canai & bihun goreng + telur mate kobau beli kat mak cik depan sane tu haa..mungkin sebab tak cukup tido agak nye + kepenatan yang melanda seluruh tubuh badan + monday blue...huhuhuhu..

Borink plak duk opiz sorang-sorang..ari ari mengadap pc je..sakit mate pun ade..tu la akibat nye bile mengalami masalah rabun jauh..( spek ade tak nak pakai, padan muke aku )..tak pe la..aku akan terus berjuang untuk mencari sesuap nasi..keluarga aku bukan orang senang..kalo anak datuk ke, ley la aku bersenang lenang kat rumah..tak yah keje pun tak pe..goyang kaki je..tp duit masuk..pastu ley shopping bile-bile mase je yang aku nak..adoi..sungguh indah dunia nie aku rase bile aku dapat sume tu..tp malang nye hanya mimpi semata-mata..huhuhuhu

Tapi kate orang, kalo nak bermimpi, biarlah mimpi sampai ke bintang..baru bermakna hidup nie..macam Elfira Loy & Randy Pangalila..betuah betul..InsyaAllah..kalo ade rezeki aku nanti, sume nye akan jadi kenyataan..Amin..

Ok la..aku da tak taw nak merapu pe lagi sebab aku dah malas nak tekan papan kekunci nie lame-lame..baik aku blog walking lagi bagus..banyak je cite cite, tips-tips, fakta-fakta yang menarik..dapat gak aku tambahkan ilmu pengetahuan..blog aku nie mengarut je banyak..nonsene !! huhuhuhu...nanti bile rase dah rajin nak tekan papan kekunci nie lame-lame, aku sambung lagi..Tata !!
Thanks To reading Diz...

1 comment: